About Us

Wie zijn wij


Wij zijn een koppel die nu al 2 bloeiende zaken hebben uitgebouwd met specialiteit Thais eten.



Wij zijn van start gegaan in oktober 2009 met de eerste zaak in de lange steenstraat, gespecialiseerd in thaise gerechten, namelijk is mijn vrouw van Thaise afkomst en had ze al heel wat bagage mee over de Thaise keuken. Zo hebben  we ons ook nog verder gespecialiseerd in de Thaise keuken door in Thailand nog extra kookcursussen te volgen en zo bieden we traditionele Thaise gerechten aan  een scherpe prijs. Ook hebben we snack's , salades en frietje's...



Onze gerechten worden vers klaargemaakt.

Al onze gerechten worden klaargemaakt op het moment van de bestelling van de klant , dus altijd warm en verse gerechten! Alles wordt met verse groenten en  vers vlees of vis klaargemaakt .

De Thaise gerechten worden klaargemaakt met thaise kookkennis

Alle thaise gerechten worden klaargemaakt  volgens de thaise kookkunst, wij hebben al meerdere malen   kookcursussen gevolgd in Thailand en daarom zijn onze gerechten  heel lekker en volgens thaise keuken bereid.

Ook hebben veschillende snackmaaltijden

Naast onze lekkere thaise gerechten hebben we ook een aanbod van lekkere snackgerechten en menu's met drank, saus en frieten inbegrepen.  Dus voor iedereen is er wat lekkers te verkrijgen!